Print frames by CLIPSO

Beprinte textiel frames door CLIPSO "Aero Print"

CLIPSO-printframes "Aero Print Frames" kunnen worden gebruikt als wandbekleding, als wandpaneel of als plafondpaneel. met de Aero Print-frames kunt u uw ruimte binnen een korte tijd volledig opnieuw ontwerpen, erover nadenken, een bedrukt stuk textiel van 100 m2 veranderen en binnen 2 tot 3 uur vervangen, kan een schilder het in dezelfde tijd doen? Ik denk het niet, dit is een van de belangrijkste redenen waarom interieurbouwers en ontwerpers kiezen voor de Aero-printframes in plaats van andere soorten afdrukken. 

Herontwerp van uw ruimte is leuk, maar het is nog beter om uw klanten een speciale ervaring te geven in uw winkel. gebruik van uw eigen product in uw winkel, maar als u uw bedrijf wilt verbeteren of als u uw bedrijf wilt verbeteren geeft 6500k (koud wit) de klant een koud gevoel, maar 3000k geeft de klant meer een thuisgevoel. Met onze Aero-printkaders is zoveel mogelijk, meer dan je je kunt voorstellen.

Wilt u uw klant een goed klantgevoel geven in uw winkel? Neem contact op met ons ontwerp om te kijken hoe we uw winkel binnen een dag en met een laag budget volledig opnieuw kunnen ontwerpen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.