STRETCH akoestische baffle

De akoestische oplossing voor openbare ruimtes! 

Clipso lanceerde de "STRETCH BAFFLE" als de perfecte oplossing voor het verbeteren van de akoestiek in een openbare ruimte. 

STRETCH Baffles zijn akoestische oplossingen die worden opgehangen in een ruimte om de galm tegen te gaan (absorberen). In tegenstelling tot de STRETCH Baffles (plafondeilanden) hangen baffles meestal verticaal aan het plafond en worden ze veelal afgehangen met kabels. Ze kunnen ook horizontaal worden opgehangen en indien gewenst zelfs aan of vlak voor de muur worden geplaatst.


Waarom STRETCH Baffles toepassen? 

Baffles zijn uitermate effectief in het absorberen van de akoestische galm in de ruimte. Dat komt doordat het oppervlak loodrecht op het geluid staat. Natuurlijk zijn er meerdere redenen waarom u voor de STRETCHbaffles zou kiezen: 

- Esthetiek: omdat de STRETCH baffles verticaal hangen, blijft het bestaande plafond beter zichtbaar en ervaar je meer hoogte in de ruimte.
- Functionaliteit: wanneer er veel verlichting of andere doorvoeringen in het plafond zijn opgenomen nemen baffles aanzienlijk minder ruimte in en zijn ze flexibeler te plaatsen.


Speciale vormen? 

STRETCH Baffles zijn niet enkel in een vierkante vorm leverbaar maar ook in speciale vormen (rond , ovaal , ...), gelijk welke vorm kan geleverd worden.

Hebt u interesse in de STRETCH Baffles ? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier!