STRETCH plafond concept

CLIPSO, het innovatieve concept voor koude spanplafonds en wandbekleding

Het CLIPSO® plafond- en wandsysteem is ontworpen om een esthetische en functionele oplossing te bieden voor toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatie. Door zijn innovatieve eigenschappen is het geschikt voor zowel commercieel als residentieel gebruik. CLIPSO doeken kunnen op maat worden geleverd. Gebruik bij gebogen vormen is geen enkel probleem. De CLIPSO doeken zijn bedrukbaar en er is een mogelijkheid tot verlichte oppervlakken (lichtplafond , lichtwand , lichtbox , ...). De CLIPSO doeken bezitten ook zeer efficiënte akoestische eigenschappen.


De technologie

Het CLIPSO systeem bestaad uit een geweven polyester doek bedekt met een polyurethaan coating. Deze technologie combineert de unieke esthetiek van een monolithische afwerking met grote functionaliteit en duurzaamheid. Een enkel stuk stof kan tot 5,10m breed zonder naden, waardoor een perfect glad oppervlak en uniforme spanning wordt gewaarborgd. Door de geweven eigenschappen kunnen de bedekkingen gemakkelijk met behulp van balken, kroonlijsten, rozetten, deuren, ramen, enz. worden omwikkeld. Daarnaast zijn de integratie van mechanische, elektrische, verwarmings- en sanitaire voorzieningen gemakkelijk te voltooien.

Met behulp van de CLIPSO hightech opspan-profielen kunnen deze spandoeken geplaatst worden op zowel plafonds als muren met allerlei hoeken en kanten . Het CLIPSO-spandoek plaatst gemakkelijk rond balken, kroonlijsten, rozetten, deuren, ramen, enz.

Wilt u graag meer ontdekken over de CLIPSO spandoeken ? Neem dan contact op via het contactformulier