Akomine akoestische platen 2500 x 1250mm

Op voorraad
SKU
S-AP-BASF-BASOTECT-2500x1250mm
geen

Afmeting: 2500 x 1250mm

 

 

Akomine akoestische platen

De akomine platen zijn vervaardigd uit een opencellig melamineshuim dat word geproduceert door BASF onder de naam "Basotect". De akomine platen zijn de perfecte keuze wanneer je opzoek bent naar een goedkope lichtgewicht akoestische plaat in een witte of grijze kleur.

Onze akomine platen kunnen zowel als afgewerkt product gebruikt worden, zoals voor akoestische platen die je direct tegen het plafond of tegen de wand verlijmt of als akoestisch paneel dat hangt van het plafond als een plafondpaneel of als baffel. 

 

Onze akomine panelen zijn een lichtgewicht goedkoop akoestisch paneel dat zeer makkelijk te verwerken is, het kan op maat gesneden worden met een stanleymes en verlijmd worden met dubbelzijdige tape of met een tegellijm. Ook zijn het brandveilige akoestische panelen doordat ze bij brand voor een minimale rookontwikkeling zorgen. De brandklasse van deze panelen is: C-S2,d0 ( Brandklasse C, rookgetal S2, drupgetal D0 volgens EN - 13501 - 1)

De melamineschuimplaten worden geleverd in een standaard afmeting van 2500 x 1250mm, er is keuze tussen diktes van 5mm tot 100mm. 

 

 

Alsook is er een grote keuze uit afwerkingen van de platen: 

 

  • Zelfklever
  • ALU-folie met rooster
  • Zwart doek (PE)
  • Flock

 

Onze akomine platen worden standaard geleverd in een witte of grijze kleur, indien andere afwerking is gewenst kan dit op bestelling besteld worden. 

basotect, akomine, melamineschuim