Ontdek STRETCH

STRETCH maakt uw nieuw bouw- of renovatieproject realiteit

Tijd om van start te gaan! Met de spanplafonds en -wanden van STRETCH kunt u eenvoudig uw hele interieur transformeren. Verlichte muur of plafond, een kleur of bedrukking, het is allemaal mogelijk als u vertrouwt op STRETCH.

 

 

Een breed assortiment doeken voor plafonds en wanden  

STRETCH besteedt aandacht aan uw noden en wensen. Elke stof heeft zijn eigen kunst:

  • STANDAARD: deze covers zijn ideaal voor elke situatie. Gelijk welke plaats wordt gedecoreerd door de verzorgde STRETCH spandoeken! Ook verkrijgbaar in meer dan twintig kleuren.

  • AKOESTISCH: deze doeken zijn gericht op het absorberen van de akoestische galm. Aan het plafond of aan de muur, de covers bieden de best mogelijke akoestische prestaties. Beschikbaar in meer dan twintig kleuren.

  • KLEUREN: talrijke kleuren om het beste uit uw interieurs te halen. Een perfect alternatief voor verf of behang, u kunt in één keer renoveren!

  • LICHT DOORLATEN: in de woonkamer of in de slaapkamer zorgen deze spanplafonds voor een zacht licht. De perfecte lichtbron om uw kantoor of interieur egaal te verlichten. Deze lichtgevende spanplafonds zorgen voor een belichting van de gehele ruimte zonder schaduwvorming, perfect voor uw werkplek te belichten.

  • GLINSTER KLEUREN: Een stralende muur of plafond creëert u met de glinster spanplafond doeken. Een schitterende diamant in uw eigen kamer!

  • ANTIBACTERIEEL: in de badkamer of doktersruimte voorkomen deze doeken de verspreiding van bacteriën en vocht. Ideaal voor een propere ruimte.

Al deze spandoeken kunnen ook gepersonaliseerd (met foto) afgedrukt worden in elke grootte. Aan uw hoofdeinde of aan het plafond, ze geven een unieke persoonlijkheid aan uw interieur. Deze spanplafonds bieden een perfecte afwerking voor uw project dankzij een verbeterde duurzaamheid en verfijning.

spanplafond, STRETCH, spanwand, plafond

 

Maak uw project realiteit met een vertrouwd installatieprogramma

 Vanaf de eerste kennismaking wordt u meteen in contact gebracht met de dichtstbijzijnde STRETCH-installateur. Alle installateurs hebben het trainingsprogramma van STRETCH met glans doorstaan, ze zijn dus gecertificeerd en zullen u van een hoogstaande installatie voorzien. De installateur is uw contactpunt en werkt tijdbesparend door uw project, offertes en installatie te verzorgen. Hij zal u begeleiden door de correcte spanplafond doeken en profielen te kiezen voor uw project.

 

De 7 stappen voor een geslaagd project

Uw project ligt nu in handen van een professional! De procedure zelf is echter niet altijd even gemakkelijk. Dankzij het brede netwerk kan STRETCH uw project stroomlijnen door de controle in handen te nemen. Vanaf het eerste contact kan u rekenen op de ondersteuning en begeleiding die u nodig heeft.

1.  U wil uw woonkamer nieuw leven inblazen?
Scheuren, ringen, loskomend behang - de wanden en plafonds van je woonkamer moeten in het nieuw en snel. U wil meteen ook uw interieur moderniseren? U wenst een snelle en probleemloze oplossing.

2.  U zoekt de perfecte oplossing
U raakt verdwaald in een zee van mogelijkheden: behang, lambrisering, verf ... kijk niet verder! CLIPSO-spanwanden en -plafonds zijn precies wat u zoekt. Neem contact met ons op en u wordt meteen gelinkt aan uw STRETCH-installateur.

3.  Het dichtstbijzijnde installatieprogramma voor u
Binnen 48 uur neemt een geaccrediteerde installateur van het STRETCH-netwerk contact met u op. Zij zullen u uitnodigen om het assortiment spanplafonds te ontdekken en samen uw renovatieplannen te bestuderen.

4.  We maken een offerte
De STRETCH-installateur bezoekt uw huis om een werkbeoordeling uit te voeren. Ze nemen de nodige  metingen om de montagematerialen te maken en ze zullen snel een offerte opstellen.

5.  Je geeft het groene licht
De grote dag is aangebroken! Het installatieprogramma komt met de nodige materialen: een gereedschapskist, de spanplafond doeken en de profielen.

6.  De montage van de spanplafonds en wanden
De efficiëntie van de koude en droge plaatsingstechniek zorgt voor uw rust: geen meubels verplaatsen of vloeren beschermen. Het renovatieproces is snel en gemakkelijk, uw kamer blijft schoon en geurvrij!

7.  Het werk is voltooid!
Nu is het tijd om het werk te bewonderen: uw leefruimte wordt een echte woonruimte. De ingebouwde verlichting geeft de kamer een heldere uitstraling, het unieke spanplafond zal uw ruimte personaliseren.

 

Uw verbeeldingskracht en de expertise van de installateur zorgen voor het perfecte ontwerp. De professionals kennen hun producten van binnen en van buiten. Kiezen voor STRETCH-spanplafonds betekent een garantie van 10 jaar. Dus waar wacht je op? Kies vandaag nog voor STRETCH!