STRETCH lichtplafond

Fleur je interieur op met een STRETCH BACKLIT lichtplafond ! 

Past de traditionele verlichting niet in jouw interieur ? Met een lichtgevende plafond of wand combineert u de estetiek van een spanplafond / spanwand met de discrete Backlit LED verlichting , hierdoor kan je een warme, productieve en heldere sfeer creëren

 

 

Het lichtplafond is een combinatie van een STRETCH transulent spanplafond / spanwand met een innovatieve LED verlichting achter het spanplafond ( Backlit LED verlichting ) , deze LED verlichting is voorzien van de laatste technologie om met een zeer beperkte opbouw een mooi egaal verlicht plafond te bekomen , en dit met een relatief laag verbruik ! 

 

Het verlichte plafond is een verhelderende oplossing voor iedereen , zowel in bedrijven, hotels of winkelcentra is licht vaak een moeilijk aspect om te beheersen. De ruimtes zijn gesloten, met weinig of te veel vensters, er moet in deze situaties een lichtoplossing worden gevonden en daarbij is het lichtplafond de PERFECTE OPLOSSING ! Het zorgt voor een schaduwloze verlichting van het gewenste oppervlak , hierdoor zal u tijdens het werken een hogere concentratie voelen , hierdoor zal u merken da u veel productiever kan werken . 

 

 

Hebt u interesse in een lichtplafond of lichtwand ? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier

Geen producten gevonden voor deze selectie.