Woonkamer

Wat zijn de voordelen van een spanplafond in de badkamer ?

Je bent opzoek naar een nieuw plafond voor in de woonkamer ? Standaard zou je denken aan een gyproc of een houten plafond, maar denk ook eens aan een strak gespannen spanplafond.

Ontdek in dit artikel de voordelen van een polyester of pvc spanplafond

spanplafond leefruimte, verlaagd plafond

Snelle en propere plaatsing

Waarom kiezen mensen voor een stretch plafond ? Onze stretch plafonds zorgen voor een strakke en moderne look. Met onze plafonds is het mogelijk je nieuw plafond te plaatsen zonder al te veel vuil want er hoeft niet geschuurd of geschilderd worden. Alle meubels mogen in de ruimte blijven staan wat de het ook makkelijk maakt.

 

Sfeervolle verlichting

Verlichting plaatsen in een spanplafond is eenvoudig. Voor de plafondverlichting kun je uit alle soorten verlichting, of je nu zou kiezen voor inbouwspots, luchters of voor led strips zou kiezen, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Ook kunnen we luidsprekers en rookmelders zowel in als opbouwen, zelf luifels en een projector kunnen we inbouwen.

De loshangende kabels achter het spanplafond hangen we op achter het verlaagd plafond en werken we zo weg zodat ze onzichtbaar zijn, maar ze zijn wel nog steeds toegankelijk achter het stretch plafond omdat het spanplafond demonteerbaar en hermonteerbaar is.

 

Akoestisch spanplafond

Je hebt een slechte geluidskwaliteit in je leefruimte ? Met een stretch plafond kunnen we de geluidskwaliteit in je ruimte verbeteren doormiddel van het gebruik van een akoestisch plafond. Ons doek is voorzien van een microperforatie die ervoor zorgt dat de geluiden in de ruimte worden geabsorbeerd door het plafonddoek. Na de plaatsing van ons akoestisch plafond is het akoestisch comfort in je woonkamer geheel geoptimaliseerd en kan je weer op een rustige manier met elkaar in gesprek gaan.

 

spanplafond woonkamer

 

Eenvoudige montage en onderhoud van een spanplafond

Wil je een nieuw verlaagd plafond plaatsen ? Dan hoef je met een stretch plafond het oude plafond niet meer uit te breken, het stretch plafond kunnen we gewoon onder het oude bestaande plafond monteren zonder enige breek-werken. De plaatsing neemt bovendien meestal slechts één dag in beslag. Een spanplafond in je woonkamer is snel en eenvoudig te monteren. Je ervaart tijdens de plaatsing dus geen enkele nadelen van de werken die worden uitgvoerd. Ook na het spanplafond plaatsen zal je merken dat onderhoud van een spanplafond ook minimaal is , we raden aan om je spanplafond te reinigen om de 4 a 5 jaar, zowel de pvc of polyester spanplafonds zijn afwasbaar.

 

Een stretch plafond past in iedere stijl van interieur

Ieder interieur is anders, hierdoor is ieder plafond ook anders afgewerkt. Bij het renoveren van je plafond wil je kiezen voor een plafondafwerking die past bij de stijl van jouw woning, je wil de kleur van het plafond kunnen kiezen alsook de look/structuur en indien je graag een fijne of een molluur afwerking wil langs de omtrek van het plafond moet dit ook mogelijk zijn. Dit alles kan ook met beide soorten spanplafonds, met onze spanplafonds hebben we keuze uit meet dan 30 kleuren, je kan kiezen voor meerdere rand afwerkingen zoals zichtbaren en onzichtbare profielen, alsook kan je kiezen voor een bijgepaste molluur, zoals een molluur van ORAC, deze kunnen eenvoudig gebruikt worden samen met een spanplafond.

 

Wil jij graag meer weten over een spanplafond in jouw woonkamer ?

Onze plafonds wordt steeds perfect op maat gemaakt van jouw ruimte. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en de prijs van een spanplafond voor jouw woonkamer? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op! Misschien plaatsen wij binnenkort al jouw nieuw plafond in jouw regio!

Geen producten gevonden voor deze selectie.