STRETCH panelen

 

Verbeter jouw akoestiek met geluidsabsorberende panelen

 

PREFAB AKOESTISCHE PANELEN

 

STRETCH Prefab panelen zijn een modulaire en budgetaire oplossing voor jouw slegte akoestiek te verbeteren. Onze producten zijn zowel verkrijgbaar in standaard afmetingen als op maat. Ons STRETCH PREFAB akoestisch panelen systeem is 100% recycleerbaar en bied de beste akoestische absorbtiewaarde. Hierdoor kunnen we met een beperkt aantal panelen het gewenste resultaat behalen. 

Onze akoestische panelen worden als prefab oplossing geleverd, hierdoor zijn ze makkelijk te monteren en eindeloos inzetbaar. En bieden ze uitstekende geluidsabsorberende waarden.

Maatwerk en Prefab

Onze panelen zijn verkrijgbaar in een aantal standaard afmetingen zoals 120x120cm, 180x120cm en 240x120cm. Alsook kunnen de panelen op maat gemaakt worden in de vormen die je wenst.

Bij maatwerk geld de regel dat één van beide zijden maximaal 510cm kan zijn. Voor de andere zijdes is er geen limiet. Onze frames worden voor-gemonteerd geleverd. wanneer de maten 200x300cm overschrijden worden onze akoestische panelen niet meer in één geheel voor-gemonteerd.

Creatief

De akoestische panelen van stretch zijn zeer creatief inzetbaar. Alsook is het mogelijk onze akoestische. doeken van de panelen te printen met een print naar keuze. Het inrichten van een ruimte met een specifieke sfeer is was nog nooit zo simpel !

 

Excellente akoestiek

De akoestische waarde van onze panelen zijn afhankelijk van de keuze van de dikte van het frame. Alsook de keuze van akoestisch absorberende plaat materialen. Er is keuze tussen een akoestische plaat van polyesterwol of van melamine schuim ( basotect ). De nagalm verbeteren in jouw ruimte door middel van onze wand of plafond panelen was nog nooit zo makkelijk.

 

Eindeloze mogelijkheden

Met onze akoestische panelen bieden we jouw eindeloze akoestische oplossingen. Onze akoestische geluid absorberende panelen zijn zowel inzetbaar als akoestische plafondpanelen, akoestische wandpanelen en zelfs lichtelementen. Met onze akoestische prefab panelen bieden we jouw een akoestische oplossing voor het inrichten van jouw ruimte. Met een akoestische wand, akoestische plafond, .... En dit geheel naar jouw wensen en volgens jouw akoestische parameters.

Geen producten gevonden voor deze selectie.