STRETCH assisteert u

Werk uw interieur af met STRETCH spanplafonds

Bouwen, renoveren, herinrichten of simpelweg versieren van uw interieur? STRETCH is de perfecte partner in al uw plannen! Een aangenaam ontwerpproces dat eenvoudiger wordt door de talloze  STRETCH-producten, is wat u mag verwachten bij een samenwerking. U hebt keuze uit een zeer breed gamma aan op maat gemaakte vormen, kamers en andere oplossingen. Waar wacht u nog op?

 

Waarom kiezen voor STRETCH?

Of u nu een nieuwe ruimte hebt of een oude ruimte die u nieuw wil maken, de STRETCH spanplafonds zijn te gebruiken als onderdeel van jouw decoratieprojecten of complete herontwerpen. Deze spanplafonds dekken zowel het functionele als het decoratieve. Ze zijn geschikt voor restaurants, kantoren, lobby's, slaapkamers, keukens, zwembaden, bars, sportschool, .... 

De koudmontage-techniek maakt het mogelijk om spanwanden/spanplafonds snel, schoon en stofvrij te installeren. Dat zorgt voor het meest optimale werkschema: verkorte bouwperiode en on-beschikbaarheid van uw ruimte. Een snelle renovatie is voor elke organisatie van groot belang want iedereen weet het: time is money.

 

spanplafond, STRETCH, spanwand, plafond

 

Veelzijdige stretch-spanplafonds bieden oneindige mogelijkheden

Een breed assortiment STRETCH spanplafond doeken wacht op u! Kies het spanplafond doek die voor u perfect past: standaard, akoestisch, licht doorlatend (voor lichte plafonds), antibacterieel, kleur, ....  STRETCH is mee met de allerlaatste trends, het R&D-team en het ontwerpbureau werken voortdurend aan verbeteringen. Ontwikkelen van het assortiment, opspan-profielen en spanplafond doeken gebeurt op dagelijkse basis. Dat alles om uw plafond en wand aan te passen zoals u dat wilt!

Alle STRETCH-spanplafonds kunnen worden bedrukt en zijn geschikt voor gebruik in elke omgeving (ook vochtige). Hierdoor kan u originele hoogwaardige renovaties van uw binnenruimten uitvoeren. U bedenkt, wij creëren! 

 

Hoogwaardige stretchstof, recht uit Frankrijk

Alle stretch spanplafond doeken zijn PU-gecoat op de CLIPSO Production-site in Saint-Amarin (68) Frankrijk. CLIPSO verzekert totale controle over de productie én product. De spanplafond doeken zijn gemaakt in een extra brede versie tot 5,10 meter.

Hier krijgt u enkel producten van de hoogste kwaliteit. Dat kan gegarandeerd worden door  het ontwerp- en productieproces volledig te integreren, dat geeft op zijn beurt de vrijheid om producten te ontwikkelen aangepast aan de marktbehoeften. Onze deksels passen zich aan elke situatie aan. Alles is op maat gemaakt. 

 

spanplafond, STRETCH, spanwand, plafond

 

Een volledige service zorgt voor de beste resultaten

STRETCH zorgt ervoor dat alle producten volgens de hoogste kwaliteit worden geïnstalleerd. Alle installateurs zijn getraind door STRETCH in België (Beveren-waas) en de partners gaan uw project ten volle te lijf. Dat is dé garantie voor een spetterend resultaat!

Het STRETCH dealernetwerk / installateursnetwerk breidt zich voortdurend wereldwijd uit, dat betekent dat een wereldwijde service voor je deur staat. STRETCH is er voor u van begin tot eind!