Zwembad ruimte

Een spanplafond in jouw binnen-zwembad? Jazeker ! 

 

De keuze voor plafonds die bestendig zijn tegen vocht en chloor/zout is zeer klein, ook zijn deze type plafonds eerder afgewerkt op een industrieele manier zoals met een metalen palfond of een systeemplafond. Hierdoor word er soms ook gekozen voor het traditionele gyproc plafond maar met dit type plafond heb je op lange termijn heel wat meer onderhoud omdat het plafond herschilder moet worden na 5 tot 10 jaar en is er kans op schimmel vanwege het vocht in het zwembadruimte. 

 

spanplafond zwembad

 

Hier heeft STRETCH een oplossing voor, we hebben een gamme spanplafonds waarbij we gekozen hebben om een "CLEAN-Coating" aan te brengen op onze spanplafond doeken. Deze coating zorgt ervoor dat schimmel niet kan hechten en groeien op het spanplafond doek. Onze clean spanplafonds bieden een strakke en egaal ongevenaarde afwerking, ons systeem is onderhoudsvrij en we bieden u 10 jaar garantie op het geinstalleerde spanplafond. 

 

Ben jij opzoek naar een plafond voor jouw vochtige ruimte en wil je graag een offerte ontvangen of meer info verwerven over de mogelijkheden ? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier hieronder: 

Geen producten gevonden voor deze selectie.