Keuken

Spanplafond keuken

Een spanplafond in de keuken

 

Kan een spanplafond geplaatst worden in een keuken ?  De vraag die vele mensen stellen terwijl ze ook de vraag stellen of je een spanplafond kan reinigen. Voor ons is hierop zeer makkelijk te antwoorden.

JA, dat kan ! 

 

De keuken is de plaats waar je dagelijks staat om te koken, de afwas te doen, te eten, .... Hierdoor krijgt deze ruimte het zwaar te verduren, het is dus zeer belangrijk na te denken over de materialen die je gebruikt in je keuken. Van kansten, toestellen, vloer, .... tot zelfs je plafond. 

Het is belangrijk dat alle materialen onderhoudsvrij ofwel onderhoudsvriendelijk zijn, laat nu net een spanplafond onderhoudsvrij zijn. 

We bieden met STRETCH een spanplafond systeem dat bestand is tegen vocht, niet schimmelt en zelfs afwasbaar is, wat dus betekend dat onze spanplafonds perfect bruikbaar zijn in jouw nieuwe of bestaande keuken. Onze spanplafonds worden gemonteerd binnen één dag en je hebt zelfs de mogelijkheid om je verlichting te verplaatsen/vernieuwen en of de bestaande verlichting te hergebruiken. Heel wat voordelen dus om te kiezen voor een spanplafond. 

 

Heb je interesse ? Vul dan hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met jouw op.