Buiten Plafond

Spanplafond geschikt als buiten plafond onder overkapping ?

U zoekt een geschikte plafond-oplossing voor uw overkapping, veranda, overstek, carport, ... ? Voor een plafond voor dit soort toepassing ben je naar een plafond-systeem opzoek van hoge kwaliteit, een plafond dat bestendig moet zijn tegen wind, vocht, warmte en ook vorst. De best oplossing is om te kiezen voor een plafond uit kunstof of onderhoudsarme producten. Bij keuze van dergelijk systeem moet je het plafond nooit meer schilderen of schuren!

Plafond onder je dak

STRETCH Plafonds worden vooral binnen toegepast maar zijn ook zonder problemen buiten toe te passen.

Voor deze toepassing verkiezen we ons polyester spanplafond, door het gebruik van een sterke polyester textielbasis met een afwerking van een PU-Coating verzekeren we dat het plafond zowel bij warme als zeer koude temperaturen stevig zijn en niet zullen scheuren. Wat wel zeer belangrijk is is dat we voor de buiten plafond kiezen voor onze "CLEAN" reeks, deze zijn voorzien van een extra afwasbare coating, dit zorgt ervoor dat het reinigen van het spanplafond zonder problemen kan worden uitgevoerd.

 

Plafond overkapping

Zoekt u een geschikte plafond-oplossing voor uw veranda, overstek of carport? Of voor een buiten plafond overkapping? Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit. Want zo’n plafond moet bestand zijn tegen zowel vocht, tropische warmte als vorst.

De beste oplossing is een plafond van kunststof. U hoeft nooit meer te schuren en te schilderen!Wil jij jouw plafond in de veranda, carport, .... een andere kleur geven ? Er is keuze uit meer dan 30 kleuren, waardoor de keuze van de kleur van jouw plafond geen grenzen heeft.

 

Plafond overkapping

Zoekt u een geschikte plafond-oplossing voor uw veranda, overstek of carport? Of voor een buiten plafond overkapping? Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit.

Want zo’n plafond moet bestand zijn tegen zowel vocht, tropische warmte als vorst. De beste oplossing is een plafond van kunststof. U hoeft nooit meer te schuren en te schilderen!

Zoekt u een geschikte plafond-oplossing voor uw veranda, overstek of carport? Of voor een buiten plafond overkapping? Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit. Want zo’n plafond moet bestand zijn tegen zowel vocht, tropische warmte als vorst.

De beste oplossing is een plafond van kunststof. U hoeft nooit meer te schuren en te schilderen!Onze spanplafonds zijn zoals onze binnen plafonds zeer snel geplaatst, op één dag kan makkelijk 25 tot 50m2 plafond afgewerkt worden. Ook kan ons spanplafond onder een schuin dak gemonteerd worden.

Na de plaatsing is het resultaat verbluffend, je beschikt nu over een mooi en strak plafond in je carport, overstek, ....

 

Ben jij geïnterreseerd in een plafond voor onder je dak en wil je geen gyproc platen plafond panelen gebruiken, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hieronder.

Geen producten gevonden voor deze selectie.