Akoestitische experten

Kies voor hoge kwaliteit met de akoestische STRETCH spanplafonds

U hebt een probleem en STRETCH heeft een oplossing. Een geluidspecialist staat u bij met raad en daad

Een goede akoestiek is geen toeval. Het specifieke akoestische probleem vereist expertise en hier kan STRETCH u de juiste producten voor leveren.

Een breed CLIPSO Acoustic-assortiment van stretchstoffen biedt u ruime mogelijkheden. Wanden en plafonds in een overkoepelend concept zorgen niet enkel voor een veranderende akoestiek, maar ook voor de atipische uitstraling van uw ruimte. Comfort en betrouwbaarheid verzekerd dag-in, dag-uit. De  oplossing is specifiek ontworpen om te voldoen aan wettelijke vereisten, akoestische prestaties en architecturale criteria. Deze elastische stoffen zijn geschikt voor gebruik in alle omgevingen.

akoestische experten, spanplafonds, CLIPSO, STRETCH

 

Akoestische prestaties

STRETCH heeft reeds ruime ervaring  in akoestische projecten: luchthavens, restaurants, kantoren, stadion, geluidsstudio's, ... Een onmiskenbaar bewijs van hoogwaardige oplossingen in akoestische problemen.

 

STRETCH frames

Dankzij het CLIPSO profielsysteem kunnen de akoestische panelen in allerlei vormen worden geïnstalleerd, ze maken alle soorten installatie mogelijk boven akoestische spanwanden en -plafonds. Alles is mogelijk bij STRETCH: luidsprekers, plafondtegels, frames, (schuif)schermen, verlaagde plafond, …

 

Volledig op maat gemaakte spanplafonds

De CLIPSO akoestische spandoeken voor plafonds en wanden combineren functionaliteit, esthetisch ontwerp en gebruiksgemak. De spandoeken zijn verkrijgbaar in meer dan 25 kleuren. De bekledingen kunnen gebruikt worden in een vochtige of normale omgeving, in een nieuwe constructie of een renovatieproject.

Heeft u graag een ruimte met een persoonlijke tint? STRETCH biedt u de mogelijkheid de bedekkingen te personaliseren met een print of een van de diamanten afwerkingen te gebruiken. Neem contact  op voor meer informatie.