Waarom STRETCH dealer worden ?

Het unieke spanplafond systeem dat STRETCH aanbiedt geeft uw bedrijf heel wat voordelen , het zorgt ervoor dat werven op een veel kortere tijdspanne afgewerkt kunnen worden en op deze manier werven veel winstgevender en efficiënter afgewerkt kunnen worden.

 

Een dealerschap met STRETCH starten heeft heel wat voordelen

 

  • Het installeren van innovatieve spandoeken: dankzij u breidt de expertise van STRETCH zich uit. U zal gevraagd worden nieuwe spanplafonds te testen en daar uw feedback over te geven. Dankzij een breed scala aan stijlen (STRETCH standaard, STRETCH Design, STRETCH Frame) en innovatieve functies, zult u uw klanten geavanceerde technische oplossingen kunnen bieden.
  • Een wereldberoemd product installeren: STRETCH-spanplafonds zijn wereldwijd bekend, gerespecteerd op de markt gebracht en aangebracht, ze zijn zelfs te vinden op prestigieuze locaties.
  • Betrouwbare fabrikant: Je werkt samen met een fabrikant die de volledige controle heeft over het proces, van ontwerp en productie.
  • STRETCH support: na de training hebt u naast advies van het ontwerpbureau toegang tot een reeks documenten (installatiehandleidingen, prijslijsten, productassortimenten …).
  • Contacten delen: verzoeken naar informatie worden verzonden naar de dichtstbijzijnde erkende installateur.
  • Een merk-communicatienetwerk: STRETCH zorgt voor uw brand en imago! U ontvangt de nodige ondersteuning op grafisch gebied, webdesign en het beheren van uw Facebook-pagina.
  • Een speciaal STRETCH-account: als erkend installateur hebt u toegang tot uw eigen STRETCH-account. Deze nuttige informatiebron biedt u dagelijks de nodige ondersteuning, hier bovenop krijgt u een vitale bron van foto's in de uitgebreide bibliotheek.

 

Het installeren van STRETCH spanplafonds vereist een uitgebreide installatie-expertise. Het is essentieel dat u als installateur de juiste training volgt, zodat u de nodig vaardigheden leert voor de perfecte plaatsing van de STRETCH spanplafonds.

Om een goedgekeurde en gecertificeerde STRETCH-installateur te worden, dient u de training te volgen. Voordat u STRETCH-producten kunt bestellen, moet u aan de trainingscursus deelgenomen hebben en worden goedgekeurd door de trainers.

Zoekt u de dichtstbijzijnde gecertificeerde STRETCH-dealer? Bezoek de contactpagina en vul het contactformulier in.