STRETCH Training

STRETCH training

Om de CLIPSO-spanplafonds op de juiste manier te integreren, moet u zich aan de regels houden. De docent brengt u die natuurlijk probleemloos bij in het trainingscentrum of in uw eigen bedrijf.

De trainingen zijn gericht op de installateurs en verkoopteams. Het zal helpen om de mogelijkheden van de STRETCH-spanplafonds door en door te begrijpen, en het zal u helpen de technische en esthetische kwaliteiten te promoten.

 

 Keuze uit 3 soorten cursussen voor:

- Commerciële training:

Gereserveerd voor de commerciële teams
De commerciële training zal uw communicatie en verkoopstrategieën naar een hoger niveau tillen, het helpt u om het voordeel te vinden tegenover concurrenten en zal u helpen om de technische kant van de verkoop te ontwikkelen. 

- Starters-opleiding

Deze training is voorbehouden voor starters, het is de technische en theoretische kant van het spanplafond. Deze training leert de belangrijkste technieken van de STRETCH-spanplafond installatie. 
Ervaring en een goede technische knowhow in de bouwsector zijn een grote troef.

- Gevorderde training:

Gereserveerd voor goedgekeurde installateurs die de initiële training al hebben doorlopen.
Deze laatste training verbetert de prestaties van de erkende installateur met de scherpste technieken en de laatste STRETCH-producten. Bijvoorbeeld: plaatsing van de lichtplafonds en lichtwanden, akoestische plafonds en wanden, 3D-frames of een specifieke training (neem contact met ons op).

 

Meestal vinden de cursussen plaats in het hoofdkantoor van STRETCH BVBA in Beveren-waas (België), als het om praktische redenen beter is om de trainingsloop in uw land/bedrijf te regelen, kan dit geregeld worden, maar onder bepaalde voorwaarden (veel deelnemers, organisatie…).

Om u te registreren en voor elke training-gerelateerde vraag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.