Word STRETCH dealer

WORD EEN STRETCH DEALER

 

Het STRETCH spanplafond van CLIPSO kan alleen worden geïnstalleerd door mensen die een training van de installatie hebben gevolgd 

Een team van twee getrainde mensen is een noodzaak. Personeel dat al ervaring heeft in de bouw (timmerman, houtbewerker, ...) en dat in een goede fysieke conditie is, is zeker een pluspunt. Onze trainingscursus te Beveren-Waas (België) verschaft u een essentiële knowhow van de installatie van de STRETCH-spanplafonds. Deze training is ook geschikt voor de bedrijfsmanager en het verkoopteam. Zo weet het commerciële team hoe het product dat ze verkopen in elkaar zit, en is het in staat om de klanten te begeleiden naar de juiste oplossing. 

Er is ook een mogelijkheid om een training in uw land te organiseren, met een minimum van 5 deelnemers. Als u een training bij u wilt organiseren, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

De STRETCH-training heeft enkel voordelen:

  • Expertise: na de spanplafond-opleiding, wordt u toegevoegd aan onze installateurs database. Dat betekent dat u uw klanten meer mogelijkheden kan bieden dankzij uw uitgebreide ervaring.
  • Certificering: na het trainingsproces en na u uw eerste project voltooide, ontvangt u een certificaat. Zo is uw nieuwe status als "erkend installateur" bevestigd.
  • Wereldwijde training: In België of waar ook ter wereld, STRETCH biedt u training aan in het installeren van zijn spanplafonds. In sommige gevallen komt de instructeur tot bij u in het bedrijf.
  • Verbeterd klant-vertrouwen: geef uw klanten gemoedsrust door het experten werk van STRETCH aan te bieden. Zij vragen een oplossing, u geeft die!

 

Interesseert het systeem van spanplafonds u en wilt u STRETCH Dealer worden, neem dan contact met ons op. We maken graag met u een afspraak om de voorwaarden van de  samenwerking te bespreken.

 

Er is ook een mogelijkheid om een training in uw land te organiseren, wij vragen alleen om dan minstens 5 mensen te trainen. Als u een training bij u wilt organiseren, neem dan contact met ons op voor meer informatie.