SSL edgelit LED modules

De STRETCH SSL Side-lit LED-modules

De STRETCH edge-lit LED-modules zijn ontworpen om geïnstalleerd te worden langs de omtrek aan de binnenzijde van de lichtbakken. Ze bieden een eenvoudige montage aan de zijkant van het frame en zijn ideaal voor dubbelzijdige lichtbak-frames.

 

- Side-lit LED modules met speciale lens

De STRETCH Side-lit LED-modules zijn krachtige LED's die zijn uitgerust met een speciale lens. Die lens is specifiek ontworpen om een groot deel van de lichtbak te bereiken en een goede uniformiteit binnen het frame te behouden. 

 

- Verlengde levensduur, lagere totale eigendomskosten.

STRETCH maakt gebruik van eerstegraads LED-chips en hoogwaardige aluminium MCPCB-staven. Die bieden u een uitstekende thermische prestatie wat resulteert in een langere levensduur voor het hele systeem. Alle STRETCH-verlichtingsproducten zijn vervaardigd met geselecteerde LED-beproefde LM80-testresultaten voor de levensduur en prestaties.

 

- Modulair ontwerp in alle vormen en maten: eenvoudige installatie en onderhoud

Afhankelijk van de grootte, de constructiewijze en het verwachte verlichtingsniveau van de lichtbak kunnen de led-modules aan 1 kant, 2 tegenoverliggende zijden of zelfs 4 zijden worden geplaatst.