STRETCH Antibacterieel

Het STRETCH antibacterieel plafond/wand, de oplossing voor vochtige en hygiënische omgevingen

Niet alle plafonds en wanden zijn geschikt voor elke omgeving. In ziekenhuizen en medische praktijken moet voldaan worden aan bepaalde hygiënische standaarden. Deze vereisten kunnen ook van toepassing zijn in schoonheidssalons en wellnessen. Het is niet eenvoudig om een plafond- en/of wandbekleding te vinden die aan deze eisen voldoet, los van het esthetische. Daarom heeft STRETCH een eigen product ontwikkeld: STRETCH antibacteriële doeken voor uw plafond- of wandbekleding.

 

Onze antibacteriële coating rust op het plafond van medische kringen

STERTCH heeft deze stretch-coating ontwikkeld voor ziekenhuizen en medische praktijken. De belangrijkste vereiste is de proliferatie van microben te beperken, met behoud van een esthetische oplossing. Na tests en onderzoek heeft STRETCH consistente resultaten bereikt, met oog op het respecteren van de gezondheid. Het antibacteriële plafond is gelabeld als A + en Oeko-Tex-gecertificeerd. Dat zorgt voor de afwezigheid van emissie van vluchtige verontreinigende stoffen in de lucht en van kankerverwekkende stoffen.

De installatie van de antibacteriële spanplafond of spanwand gebeurt met een minimum aan overlast en tijd, waardoor de medische staf zijn activiteit kan voortzetten.

 

Antibacteriële coating, een duurzame oplossing voor professionals in de gezondheidszorg

Medische praktijken en ziekenhuizen die patiënten in een gezonde omgeving moeten kunnen huisvesten, zijn de eersten die moeten denken aan deze STRETCH CLEAN coating. Dit type plafond of wand is ideaal voor wachtruimtes en onderzoeksruimten. 

De ziekenhuizen komen constant in contact met allerlei microben, zij kunnen het antibacteriële plafond of wand dus ongetwijfeld gebruiken. Door de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen bij de bouw of renovatie, profiteren deze medische omgevingen van een cleaner plafond of wand. Het STRETCH CLEAN spanplafond vecht tegen de verspreiding van microben en schimmels.

Het creëren van cleane en sfeervolle ruimtes is mogelijk, zelfs in een ziekenhuis! Dat allemaal met het STRETCH CLEAN spanplafond. De antibacteriële coating is het bewijs, het past zich aan alle vormen van het plafond of muur van alle ruimtes aan.