Akoestisch plafond/wand

Stille geluiden met akoestische STRETCH plafonds!

Geluidsoverlast wordt sinds kort erkend als een probleem voor de volksgezondheid. Het is daarom essentieel om hiermee rekening te houden bij het bouwen of renoveren van een ruimte. Met de oplossing STRETCH ACOUSTIC krijg je de meest optimale situatie!

 

 

Behoefte aan akoestische verbetering in elke ruimte? 

Sommige openbare ruimtes zoals winkelcentra, kantoren, restaurants, open-space ruimtes, vergaderzalen, … ontvangen dagelijks duizenden mensen. Om extreem storend geluidsoverlast te voorkomen, is het essentieel om geluidsabsorptie te garanderen. De architectuur moet goed zijn ontworpen, zodat de akoestiek optimaal wordt weergegeven. Van de vorm van ruimtes tot de materialen die ze aankleden, niets mag aan het toeval overgelaten worden.

De bronnen van alledaags lawaai zijn talrijk in een huis. Meestal veroorzaakt door gesprekken, gelach of geschreeuw. Deze kakofonie kan u de controle van het gesprek doen verliezen. Het is dus essentieel dat we al bij het begin van het project ingrijpen: in de structuur van alle ruimtes, in de gebruikte materialen, in de afwerkingen…

 

Een akoestisch plafond, de ideale oplossing voor alle lawaaierige kamers

Het akoestische gespannen spanplafond is ontworpen met één doel: geluid absorberen en nagalm verminderen. De combinatie van de coating en het absorptiemiddel kan er voor zorgen dat er een besparing is van 6 seconden op de galm snelheid. Het verkregen akoestische comfort spreekt voor zich!

Daarom is de STRETCH ACOUSTIC-coating zo populair in restaurants, luchthavens, bioscopen, bedrijven, winkels en hotels. De technische kenmerken passen zich ook aan in particuliere ruimtes, zoals appartementen en huizen. Wat de plaats van installatie ook is, het akoestische spanplafond van STRETCH zorgt voor een echt akoestisch-comfort!