STRETCH plafond concept

STRETCH, het innovatieve concept voor koude spanplafonds en wandbekleding

 

Het STRETCH® plafond- en wandsysteem is ontworpen om een esthetische en functionele oplossing te bieden voor toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatie. Door zijn innovatieve eigenschappen is het geschikt voor zowel commercieel als residentieel gebruik. STRETCH doeken kunnen op maat worden geleverd. Gebruik bij gebogen vormen is geen enkel probleem. De STRETCH doeken zijn bedrukbaar en er is een mogelijkheid tot verlichte oppervlakken (lichtplafond , lichtwand , lichtbox , ...). De STRETCH doeken bezitten ook zeer efficiënte akoestische eigenschappen.

 

 

De technologie

 

Het STRETCH systeem bestaad uit een geweven polyester doek bedekt met een polyurethaan coating. Deze technologie combineert de unieke esthetiek van een monolithische afwerking met grote functionaliteit en duurzaamheid. Een enkel stuk stof kan tot 5,10m breed zonder naden, waardoor een perfect glad oppervlak en uniforme spanning wordt gewaarborgd. Door de geweven eigenschappen kunnen de bedekkingen gemakkelijk met behulp van balken, kroonlijsten, rozetten, deuren, ramen, enz. worden omwikkeld. Daarnaast zijn de integratie van mechanische, elektrische, verwarmings- en sanitaire voorzieningen gemakkelijk te voltooien.

Met behulp van de STRETCH hightech opspan-profielen kunnen deze spandoeken geplaatst worden op zowel plafonds als muren met allerlei hoeken en kanten . Het STRETCH-spandoek plaatst gemakkelijk rond balken, kroonlijsten, rozetten, deuren, ramen, enz.

Wilt u graag meer ontdekken over de STRETCH spandoeken ?