STRETCH plafond voordelen

Wat zijn de voordelen van een STRETCH spanplafond?

Wanneer u voor een spanplafond kiest, wil u een strak, naadloos, kwaliteitsvol en budget vriendelijk spanplafond dat snel en makkelijk geplaatst kan worden. Laat dat nu juist de grote kracht zijn van de STRETCH plafonds!

 

Met onze polyester spanplafonds en pvc spanplafonds bieden we jouw een aantal fundamentele voordelen:

 

  • Snelle en propere plaatsing
  • Strak plafond
  • Afwasbaar
  • Akoestische oplossing
  • 10 jaar garantie
  • Duurzaam plafond en wand systeem

 

Daarnaast bieden we ook het voor voordeel dat je met onze spanplafonds jouw plafond kan isoleren. Je heel wat nieuwe verlichtingsmogelijkheden kan benutten, leidingen en kabels achter of boven het spanplafond of wand kan wegwerken. Zelfs scheuren in jouw plafond of muur kunnen zeer eenvoudig worden weggewerkt met ons vals plafond of voorzetwand opgebouwd met ons strak gespannen spanplafond systeem.

Wanneer ons spanplafond onder een bestaand plafond word gemonteerd mag het plafond boven ons spanplafond blijven zitten, deze constructie of oud plafond zal niet meer zichtbaar na de plaatsing van een spanplafond.

 

Bent u opzoek naar een nieuw plafond? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd wat de prijs is voor een spanplafond. Onze twee type spanplafonds bieden het voordeel dat de prijs per vierkante meter vergelijkbaar is met een onafgewerkt gyproc plafond.

Maar met ons standaard spanplafond bieden we een geheel afgewerkt plafond waarbij je geen onderhoud meer moet uitvoeren in de toekomstige jaren. De kostprijs in België om een spanplafond te plaatsen hangt af van de omvang van de ruimte.

De gemiddelde leefruimte ( +/- 50m2 ) zal ongeveer 75 euro per vierkante meter kosten. Kies je voor een spanplafond in de badkamer ( +/- 6m2 ) dan zal je ongeveer op een 150 a 170 euro per vierkante meter moeten rekenen. Bij het plaatsen van een spanplafond heb je het voordeel dat je plafond onderhoudsvrij is en ook snel en proper word geplaatst. Alsook de levensduur van onze spanplafonds is meer dan 20 jaar.

 

Heel wat mensen stellen zich de vraag of een spanplafond bestendig is tegen scherpe voorwerpen. Wij kunnen jouw gerust stellen dat zowel bij een pvc spanplafond als bij een polyester spanplafond scherpe voorwerpen geen issue zijn, natuurlijk indien u de intentie hebt om het spanplafond te beschadigen kan u een beschadiging aanbrengen aan het spanplafond, dit is natuurlijk het geval bij ieder soort plafond.

 

Bent u na het lezen van ons artikel ook overtuigd van de voordelen spanplafond, en ben jij na het lezen van dit artikel ook als zovelen geintereseerd om zelf een spanplafond te laten plaatsen door één van onze dealers ( plaatsers van spanplafonds )? Vul dan hieronder ons contactformulier in zodat wij jouw zo snel mogelijk kunnen bereiken.