Backlit verlichting

EGAAL VERLICHTEN VAN UW RUIMTE

 

U wil uw ruimte egaal verlichten maar u wil iets anders dan de traditionele spots, luchters, LED lijnen, …? 

Stretch heeft de oplossing voor u!  Het Backlit LED verlichting systeem in combinatie met de STRETCH transparante spandoeken zijn hier de oplossing voor. 
De verlaagde plafonds in combinatie met de Backlit LED verlichting bieden u een ideaal verlicht oppervlak dat zowel in lichtkleur als -intensiteit aangepast kan worden. Als u kiest voor deze oplossing, kiest u voor een perfect verlichte ruimte waar geen schaduwvorming voorkomt. De lichtplafonds kunnen zowel in commerciële ruimten gebruikt worden als in kantoren, particuliere woningen, leefruimtes, showroom, wellness centra, werkplaats, ... 

 

Lichtplafonds in kantoren/commerciële ruimtes 

Hét grote voordeel van de lichtplafonds is het egaal verlichten van de werkruimte waardoor er geen schaduw meer gevormd kan worden. Dat werkt bevorderend voor de concentratie, wat uiteindelijk resulteert in hogere productiviteit. In showrooms worden de lichtplafonds vooral gebruikt als lichtbundel om de producten mooi en egaal te belichten. 

 

Lichtplafonds in de werkplaats

Lichtplafonds kunnen ook gebruikt worden in uw werkplaats. Een egaal verlichte ruimte zonder schaduwvorming zorgt ervoor dat u al uw precisiewerk met het grootste gemak kan uitvoeren!

 

Lichtplafonds in uw woning 

Lichtplafonds in woningen worden veelal gebruikt voor een strakke en moderne look en dat dankzij een mooie en sfeervolle verlichting.

 

Bedrukte lichtplafonds? 

Onze lichtplafonds kunnen ook bedrukt worden. Dat wordt vaak gedaan in commerciële ruimtes zoals restaurants, inkom van bedrijven, kantoren, welnessen, ... Dat alles om een aangename en open sfeer te creëren in de ruimte waar mensen zich welkom kunnen voelen.