1. Spanplafonds en muren op kantoor

  STRETCH biedt u de CLIPSO Plafond & Muur-oplossing die vele unieke voordelen biedt en die voldoet aan de veeleisende behoeften van de hedendaagse moderne bedrijfsomgeving. Van Branding van uw bedrijfslogo en kleuren tot verlichting en akoestiek. De CLIPSO-bekleding helpt u bij het ontwerpen van een interieurruimte die zowel functioneel als mooi is.


  De lobby: de lobby van uw gebouw is het gezicht van uw bedrijf. Het is de eerste indruk die mensen van uw organisatie krijgen en een geweldige kans voor innovatieve verlichting of branding met uw bedrijfslogo, kleuren of andere afbeeldingen die de missie van uw bedrijf weergeven en ondersteunen. Vertrouw op uw STRETCH installatieteam om uw bedrijfsimago tot leven te brengen.


  De directiekamer: directiekamers vormen een integraal onderdeel van de bedrijfswereld en moeten een omgeving bieden die bevorderlijk is voor sterke communicatie. CLIPSO-bedekkingen helpen door een akoestische oplossing en NRC-waarden tot 1,05 te bieden.


  Het kantoor: kantoren en werkruimtes zijn echt de handen van een organisatie. Dit zijn de ruimtes waar bedrijfsplannen worden uitgevoerd en waar medewerkers het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Deze ruimtes moeten bijdragen aan de concentratie, productiviteit en een prettige werkomgeving.


  Trainingsfaciliteiten: bedrijfsappartementen en trainingsfaciliteiten zijn doorgaans grotere ruimtes met veel mensen. Ze moeten een omgeving bieden die essentieel is voor leren en er moet aandacht worden besteed aan het ontwerp van deze ruimtes om een goede akoestiek mogelijk te maken. Engineering voor akoestiek is altijd het gemakkelijkst in de ontwerpfase, maar met CLIPSO kunt u eenvoudig een bestaande ruimte renoveren om aan akoestische of andere behoeften te voldoen.

  De cafetaria: bedrijfsrestaurants en pauzekamers voor werknemers zijn echt het hart en de ziel van een organisatie. Het is waar medewerkers naartoe gaan om te eten en zich op te frissen en deze gebieden moeten schoon en gastvrij zijn. CLIPSO biedt een antibacteriële bedekking die de verspreiding van ziektekiemen remt, waardoor het de perfecte keuze is voor cafetaria's, lounges of overal waar werknemers eten of samenkomen.

  DE EENVOUDIGE OPLOSSING!


  Het CLIPSO-systeem van profielen, bekledingen en akoestische isolatie is snel en eenvoudig te installeren. Het geeft geen geurtjes of schadelijke VOC's af en kan buiten kantooruren worden geïnstalleerd, zodat je bedrijf nooit verstoord hoeft te worden. Het is echt de ideale oplossing voor elke bedrijfsomgeving. Ga voor meer informatie over de CLIPSO-producten en -oplossingen naar onze website www.stretchgroup.net of e-mail ons op info@stretchgroup.be.

  Read more
 2. Een snel plafond systeem perfect voor gebruik in commerciële ruimten alsook bij renovatie en nieuwbouw projecten

  STRETCH streeft ernaar om plafond en wandoplossingen te leveren die duurzaam, tijdloos en binnen en buiten te gebruiken zijn. We zoeken steeds op een creatieve manier naar innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat we op snelle manier een ruimte geheel kunnen bekleden met onze wand en plafondoplossingen.


  Een van onze systemen is het spanplafond, ons spanplafond systeem is gebaseerd op een Polyester geweven doek dat gecoat is met een afwasbare PU coating die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, dit in combinatie met een lans de omtrek gemonteerd PVC of ALU opspan profiel zorgt ervoor dat we met behulp van een minimum aan tools het geweven spanplafond doek kunnen monteren en opspannen. Ons spanplafond is zowel te monteren als plafond maar ook als wand.
  Snel plafond / wand systeem


  Het spanplafond systeem is zowel voor commercieel als voor particulier gebruik zeer interessant, doordat het systeem zeer snel gemonteerd kan worden tot wel 50m2 met 2 installateurs per werkdag, dit maakt het een van de snelste systemen die er op dit moment op de markt zijn. Wat het perfect maakt om te gebruiken in restaurants, kantoren, andere commerciële ruimten waar snelheid ZEER BELANGRIJK is.


  Creatief


  Onze spanplafonds zijn niet enkel snel in installatie maar ook creatief in gebruik, een ruimte aankleden met een kleur zoals we het nu al doen is mogelijk doordat we een uitgebreid kleurengamma hebben. Maar wat uniek is aan ons systeem is dat het ook printbaar is, op deze manier kan met behulp van een print naar keuze je ruimte compleet inrichten volgens je eigen wensen.  Akoestiek


  We hebben verschillende type spanplafond doeken, zowel standaard, akoestisch, translucent, …. Waarvan onze akoestische spanplafond doeken zeer gewild zijn, dit omdat de afwerking zeer fijn is , het verschil tussen een standaard plafond of een akoestisch spanplafond is zo goed als niet zichtbaar, en doordat het spanplafond systeem zo snel werkt is deze zeer gewild zowel in de privé woningen waar akoestische problemen voorkomen door het gebruik van grote oppervlaktes in ramen en andere harde materialen , maar ook in commerciële ruimtes zoals kantoren en restaurants waar akoestisch comfort zeer belangrijk is.

  Read more
 3. Jij wild je eigen bedrijf starten in de interieur / bouwsector ?

  Je wild al een hele tijd je eigen zaak opstarten maar weet niet juist wat je wild doen ?

  Je bent geïntereseerd in de bouwsector maar wil liever het "propere werk" doen ? Heb je dan ooit al eens gedacht om spanplafonds te beginnen plaatsen ?


  Een bedrijf starten in de spanplafond business ? Jazeker , op dit moment worden spanplafonds meer en meer gebruikt zowel in particuliere woningen als in bedrijven als op grote projecten. Het is zo dat ons systeem het grote voordeel heeft dat het zeer snel geplaatst kan worden en het nog eens super strak oogt, hierdoor is er veel vraag naar spanplafonds en deze blijft ook steeds groeien. 

  U hebt interesse om te starten met het plaatsen van spanplafonds ? 

  STRETCH kan u hierbij helpen, wij bieden u de volgende services aan : 

  - Spanplafond montage training
  - Product training
  - Hulp bij het vinden van de eerste klanten 
  - Product verkoop per project ( dit betekend geen stock nodig, op deze manier is de investering die u moet doen minimaal ) 
  - Juridisch pakket
  - Administratie
  - Marketing
  - ...

  U wild starten met uw eigen bedrijf en beginnen met het monteren van spanplafonds ? Neem dan zeker contact met ons op via mail of telefoon

  Read more
 4. Word installateur

  Sinds de lancering van de eerste CLIPSO-spanplafonds is het essentieel geworden om een netwerk van gekwalificeerde professionals te vormen die getraind zijn in de koudlegtechniek van polyester spanplafonds. Het hebben van competente installateurs garandeert onze klanten een kwalitatieve plaatsing en een onberispelijke afwerking van hun spanplafond.

  Hoe wordt de spanplafond installatie training georganiseerd?

  Training is essentieel om CLIPSO-spanplafonds aan te schaffen en te installeren. De basiscyclus (niveau 1) vindt plaats over een periode van twee dagen.De gehele klas bestaat uit maximaal 6 studenten:

  •           - De theoretische opleiding op het gehele assortiment van spanplafonds en profielen
  •           - Meerdere scenario’s om plafonds en muren koud te spannen
  •           - Het leren spannen van een spanplafond in hoeken, integratie van luiken, verlichting en andere
  •           - De know-how en tips voor verschillende situaties
  •           - De verkoop argumenten en de specifieke kenmerken van spanplafonds en spanwanden van CLIPSO

  De training vindt plaats in een daarvoor speciaal ontworpen ruimte , waardoor de installatie in maximaal mogelijke situaties kan worden beoefend. De installateurs kunnen dus in de beste omstandigheden de technieken uitoefenen en leren, terwijl ze profiteren van advies en persoonlijk advies van een trainer.
  Prijs op 22/03/2017: 650 euro excl. btw per persoon. Het omvat de theoretische cursus, de praktische oefeningen van de installatie, het lesmateriaal, een doos met gereedschappen "starterspakket", de koffer stalen van armaturen en evenals de lunch is inbegrepen.
  Neem contact op met STRETCH voor de data van toekomstige trainingen.
  Na deze training en na de installatie van uw eerste project, word u geïnterneerd in het netwerk van de STRETCH installateurs. Hierna ontvangt u ook nog het Certificaat dat u de CLIPSO spanplafond mag installeren .
  Read more
 5. Akoestische oplossing voor uw restaurant !

  Ook een slechte akoestiek in jou restaurant ? 


  Het probleem nagalm (ook wel ervaren als een korte echo) ontstaat door het veelvuldig gebruik van harde materialen in het interieur. In veel horecazaken zoals restaurants, cafés, discotheek en clubs is de akoestiek slecht. Een slechte akoestiek in deze branche is bijzonder slecht voor de klanttevredenheid. Bezoekers ervaren slechte verstaanbaarheid aan tafel, zitten niet op hun gemak en missen een intieme sfeer die bij een avondje uit hoort, een volgend bezoek aan uw zaak is daar door snel verkeken. Een investering in het verbeteren van de akoestiek in uw ruimte betaalt zichzelf daarom zeer snel terug. 

  Wat is de oplossing?

  In het kort: voldoende Absorberende materialen op harde reflecterende vlakken aanbrengen. Er zijn diverse producten en materialen om het akoestisch klimaat aangenaam te maken.  Zo kunt u denken aan het creëren van meer privacy door het plaatsen van afschermpanelen, Afschermpanelen zorgen ervoor dat geluid minder de ruimte in verspreid wordt.


  Producten voor wanden

  Voor het verminderen van reflecties die afkomstig zijn van de wanden kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld CLIPSO acoustic spanwanden, CLIPSO aeroceiling ( tegen de wanden monteren, en diverse melamineschuim en polyesterwol producten. Eén wand in uw ruimte bekleden geeft vaak al een bijzonder resultaat.


  Producten voor plafond


  Voor het verminderen van reflecties vanaf het plafond, vooral in hoge ruimten, kunt u denken aan producten(materialen) zoals plafondeilanden van CLIPSO Aeroceiling , maar als u een zeer strak plafond wenst waarbij u niet merkt dat er panelen of dergelijke opgehangen worden kan u ook kiezen voor een akoestieksch spanplafond ( CLIPSO acoustic ) . Natuurlijk kan u ook baffles en dergelijke monteren tegen het bestaand plafond maar met een spanplafond heb je toch een veel mooiere afwerking . 

  Wat heb ik nodig om de akoestiek te verbeteren?

  Bij het toepassen van een 60% van het vloeroppervlak aan akoestisch producten in uw zaak is de verbetering redelijk tot goed te noemen (voorbeeld:  100 m² vloeroppervlak, toevoegen minimaal 25 á 30 m² absorptievlak).  In de praktijk blijkt echter dat een percentage van 25 à 30% al een behoorlijke verbetering geeft. Wij adviseren dus het probleem in één of twee fasen aan te pakken,


  Onder tafels?

  De toepassing absorptiemateriaal onder tafels plakken is bijzonder matig. Dit heeft alleen enig resultaat als er veel en grote tafels staan en er sprake is van veel reflectie van geluid via de (harde)vloer. Een goede aanpak is absorptiematerialen- en producten aan wanden en/of het plafond monteren. Niet concentreren op één plaats maar verspreid door de zaak aanbrengen.

  Read more
 6. Waarom starten met spanplafond plaatsen ?

  Spanplafonds zitten in de lift , spring mee op succes in 2018 ! 

  Is het jullie nog niet opgevallen ? Er worden met de jaren meer en meer spanplafonds geplaatst en daarbij starten er ook meer en meer bedrijven met het plaatsen van spanplafonds .   Waarom zouden we starten met het plaatsen van spanplafonds ? 

  Een spanplafond heeft het grote voordeel dat het zeer snel geplaatst word ( meestal zelfs in 1 dag ) en ook worden ze geplaatst zonder al teveel vuil en breekwerk , dit zijn een aantal zeer grote voordelen die mensen eerder doet kiezen voor een spanplafond dan voor het traditionele plakwerk of verlaagd gipsplafond . 

  Ook zijn er nog een aantal andere grote voordelen aan een spanplafond zoals : 

  •                -   Geplaatst aan een zeer gunstige prijs 
  •                -   Naadloos geplaatst tot 5,10m breedte ( lengte is onbeperkt ) 
  •                -   Vocht-bestendig
  •                -   Chloor-bestendig
  •                -   Brandveilig 
  •                -   Onderhoudsvriendelijk 
  •                -   Scheurt niet 
  •                -   Leeft mee met de woning ( dus geen scheurtjes meer in het plafond ) 
  •                -   Is afwasbaar
  •                -   PVC vrij !
  •                -   Milieu vriendelijk
  •                -   10 jaar garantie 

  Naast al deze voordelen is een spanplafond gewoon het perfecte plafond of wand om te plaatsen in een woning , winkel , kantoor , grootkeuken , commerciële ruimtes , magazijn , openbare ruimtes , …. Kortom een spanplafond kan overal geplaatst worden . 

  Ben jij opzoek naar nieuwe opportuniteiten binnen je bedrijf of wil je een nieuw bedrijf starten in de interieur (-bouw) sector ? Dan is het plaatsen van spanplafonds zeker te overwegen , in 2018 zijn er nog maar een beperkt aantal bedrijven over geheel Europa die spanplafonds plaatsen wat het zeer interessant maakt om NU te starten met het plaatsen van spanplafonds ! 
  Neem contact met ons op via het contactformulier om meer te weten te komen over hoe je kan starten met het plaatsen van spanplafonds . Tot binnenkort ! 
  Read more
 7. Waarom een spanplafond ?

  Een spanplafond is een ideale oplossing bij renovaties en niewbouw , dit omdat het plaatsen an een spanplafond zeer snel kan gebeuren . De meeste spanplafonds kunenn geplaatst worden binnen 1dag dit betekend dat u veel sneller in uw woning kan gaan wonen of uw winkel kan openen .  

  Al uw elektriciteit-, sanitair- en luchtkanalen kunnen we achter het spanplafond plaatsen , op deze manier kunnen we alle kabels en buizen perfect verbergen. Doordat een spanplafond enkel tegen de zijwanden of bestaand plafond bevestigd wordt verliest u maar een minimum aan ruimte ( minimaal 12mm ) .


   

  Spanplafonds en –wanden kunnen in alle soorten ruimtes geplaatst worden: 

  • - Woonkamer

  • - Badkamer

  • - De hal

  • - Keuken

  • - Slaapkamer

  • - …

   

  Maar ook voor zakelijke klanten kunnen spanplafonds een oplossing bieden:

  • - Zwembaden

  • - Wellnesscentra

  • - Horeca

  • - Winkelruimtes

  • - Callcenters

  • - Kantoren

  • - commercieele ruimtes

  • - ….

  Read more
 8. Beprinte CLIPSO spanwand

  Vind het interieur opnieuw uit met de bedrukte muur van CLIPSO "SO DECO"!

  En geniet van de 100% aanpasbaarheid van de CLIPSO spanwanden !

  Laten we verder gaan dan het behang en schilderen, dankzij onze aanpasbare en originele oplossingen. Op zoek naar een innovatieve muurbekleding? Kies de geprinte muur van CLIPSO “SO DECO”! Op uw verzoek wordt de spanwand bedrukt met het beeld van uw keuze, met de gewenste afmetingen.


  Wat moet je voorbereiden voor we jouw spanwand kunnen realiseren ? 

  Voor ons team van STRETCH de geschikte spanwand kan ontwerpen moet de wand opgemeten worden en moet er een print worden gekozen die ofwel zou belicht worden of gewoon gebruikt zou worden zonder verlichting . 

  STRETCH heeft toegang tot meerdere beeldcollecties ( shutterstock , nationale musea , istock ,… ) hier door kunnen onze klanten profiteren van een ruime keuze aan kwaliteit afbeeldingen. Kies voor een nog persoonlijker interieur een afbeelding in goede resolutie in uw eigen fotobibliotheek om het beste resultaat te verkrijgen, uniek en volledig persoonlijk.
  Kies vervolgens het gewenste type CLIPSO spandoek ( akoestisch spandoek , standaard spandoek , lichtdoorlatend spandoek , …. )

  Gebruik de gedrukte muur om te renoveren of in te richten!

  De bedrukte spanwand past zich aan aan al uw verwachtingen. Met een afbeelding van goede kwaliteit is alles haalbaar .Veel professionals en particulieren klanten zijn al overtuigd van onze CLIPSO bedrukte spanwanden in zowel kantoren, kamers, showrooms als restaurants  ,… Elk gebruikt het volgens zijn eigen smaak om het gewenste resultaat te bereiken.
  Read more
 9. Wil je baas zijn spanplafond materialen kopen voor een betere prijs en met een betere service ?

  Als je baas op zoek is naar al de materialen die hij nodig heeft om zijn spanplafond projecten te installeren en af te werken, dan ben je bij STRETCH aan het juiste adres. We bieden je de beste kwaliteit polyester spanplafonds, profielen, LED-strips, Baklit LED's, Tools, .... alles wat u nodig heeft om uw spanplafonds te installeren.


  Waarom zou je in voor ons kiezen in plaats van onze concurenten ?


  Wel, STRETCH verkoopt zijn producten niet alleen om geld te verdienen, het is ons doel om ervoor te zorgen dat u het meeste geld verdient en de juiste producten tegen de juiste prijs en met de BESTE service voor uw project gebruikt en dat u feedback kunt krijgen 24/7 en dat 365 dagen in het jaar. Wij bieden u onze service aan in heel Europa en zelfs verder . wij kunnen u niet alleen helpen met spanplafonds, maar zelfs met: Licht, licht metingen, akoestische oplossingen , printing , lightboxes, .....


  Wil je met ons werken of wil je een goed en productief gesprek met ons hebben om te praten over je knelpunten en uitdagingen ? Neem dan contact met ons op en stuur ons een e-mail of bel ons op +32 485 48 30 35 ! 

  Read more
 10. De akoestische oplossing

  U hebt een ruimte met een slechte akoestiek en u zoekt hiervoor de perfect oplossing ? Lees dan zeker dit blogbericht . 

  STRECH biedt in samenwerking met CLIPSO vele akoestische oplossingen zowel voor in uw living , restaurant, luchthaven, bioscoop, bedrijf , winkel , hotel , commerciele ruimte en talloze andere ruimtes 


  In de afgelopen jaren is de kwestie van de akoestiek essentieel geworden voor zowel commerciële ruimtes als voor alle openbare plaatsen ( privé woningen , zwembaden , turnzaal , ... ). CLIPSO zette zich op deze trend en stelde zich een microperforeerd canvas voor dat geluid absorbeert. Het is al voldoende om enkel het Clipso akoestisch spandoek te gebruiken en hier een krachtige akoestische verbetering te verkrijgen. 


  Het CLIPSO SOUND-assortiment spandoeken is verkrijgbaar in 20 trendy en natuurlijke kleuren. Ook verkrijgbaar: een doorschijnende versie die ideaal is voor het integreren van een lichtoplossing met achtergrond verlichting ( Baklit / Edge lit ) , Alsook zijn onze CLIPSO-spandoeken bedrukbaar en bieden zij op deze manier oneindige aanpassingsmogelijkheden. Op deze manier kan u bij het herinrichten van uw ruimte deze ruimte ook een persoonlijke toets geven door een bedrukking , kleur , verlichting , ..... 


  Ben jij opzoek naar een akoestische oplossing voor jouw project ? Neem dan zeker contact met ons op via ons contactformulier of via onze diecte email : info@stretchgroup.be


  Read more
Pagina