1. Spanplafonds en muren op kantoor

  STRETCH biedt u de CLIPSO Plafond & Muur-oplossing die vele unieke voordelen biedt en die voldoet aan de veeleisende behoeften van de hedendaagse moderne bedrijfsomgeving. Van Branding van uw bedrijfslogo en kleuren tot verlichting en akoestiek. De CLIPSO-bekleding helpt u bij het ontwerpen van een interieurruimte die zowel functioneel als mooi is.


  De lobby: de lobby van uw gebouw is het gezicht van uw bedrijf. Het is de eerste indruk die mensen van uw organisatie krijgen en een geweldige kans voor innovatieve verlichting of branding met uw bedrijfslogo, kleuren of andere afbeeldingen die de missie van uw bedrijf weergeven en ondersteunen. Vertrouw op uw STRETCH installatieteam om uw bedrijfsimago tot leven te brengen.


  De directiekamer: directiekamers vormen een integraal onderdeel van de bedrijfswereld en moeten een omgeving bieden die bevorderlijk is voor sterke communicatie. CLIPSO-bedekkingen helpen door een akoestische oplossing en NRC-waarden tot 1,05 te bieden.


  Het kantoor: kantoren en werkruimtes zijn echt de handen van een organisatie. Dit zijn de ruimtes waar bedrijfsplannen worden uitgevoerd en waar medewerkers het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Deze ruimtes moeten bijdragen aan de concentratie, productiviteit en een prettige werkomgeving.


  Trainingsfaciliteiten: bedrijfsappartementen en trainingsfaciliteiten zijn doorgaans grotere ruimtes met veel mensen. Ze moeten een omgeving bieden die essentieel is voor leren en er moet aandacht worden besteed aan het ontwerp van deze ruimtes om een goede akoestiek mogelijk te maken. Engineering voor akoestiek is altijd het gemakkelijkst in de ontwerpfase, maar met CLIPSO kunt u eenvoudig een bestaande ruimte renoveren om aan akoestische of andere behoeften te voldoen.

  De cafetaria: bedrijfsrestaurants en pauzekamers voor werknemers zijn echt het hart en de ziel van een organisatie. Het is waar medewerkers naartoe gaan om te eten en zich op te frissen en deze gebieden moeten schoon en gastvrij zijn. CLIPSO biedt een antibacteriële bedekking die de verspreiding van ziektekiemen remt, waardoor het de perfecte keuze is voor cafetaria's, lounges of overal waar werknemers eten of samenkomen.

  DE EENVOUDIGE OPLOSSING!


  Het CLIPSO-systeem van profielen, bekledingen en akoestische isolatie is snel en eenvoudig te installeren. Het geeft geen geurtjes of schadelijke VOC's af en kan buiten kantooruren worden geïnstalleerd, zodat je bedrijf nooit verstoord hoeft te worden. Het is echt de ideale oplossing voor elke bedrijfsomgeving. Ga voor meer informatie over de CLIPSO-producten en -oplossingen naar onze website www.stretchgroup.net of e-mail ons op info@stretchgroup.be.

  Read more
 2. Een snel plafond systeem perfect voor gebruik in commerciële ruimten alsook bij renovatie en nieuwbouw projecten

  STRETCH streeft ernaar om plafond en wandoplossingen te leveren die duurzaam, tijdloos en binnen en buiten te gebruiken zijn. We zoeken steeds op een creatieve manier naar innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat we op snelle manier een ruimte geheel kunnen bekleden met onze wand en plafondoplossingen.


  Een van onze systemen is het spanplafond, ons spanplafond systeem is gebaseerd op een Polyester geweven doek dat gecoat is met een afwasbare PU coating die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, dit in combinatie met een lans de omtrek gemonteerd PVC of ALU opspan profiel zorgt ervoor dat we met behulp van een minimum aan tools het geweven spanplafond doek kunnen monteren en opspannen. Ons spanplafond is zowel te monteren als plafond maar ook als wand.
  Snel plafond / wand systeem


  Het spanplafond systeem is zowel voor commercieel als voor particulier gebruik zeer interessant, doordat het systeem zeer snel gemonteerd kan worden tot wel 50m2 met 2 installateurs per werkdag, dit maakt het een van de snelste systemen die er op dit moment op de markt zijn. Wat het perfect maakt om te gebruiken in restaurants, kantoren, andere commerciële ruimten waar snelheid ZEER BELANGRIJK is.


  Creatief


  Onze spanplafonds zijn niet enkel snel in installatie maar ook creatief in gebruik, een ruimte aankleden met een kleur zoals we het nu al doen is mogelijk doordat we een uitgebreid kleurengamma hebben. Maar wat uniek is aan ons systeem is dat het ook printbaar is, op deze manier kan met behulp van een print naar keuze je ruimte compleet inrichten volgens je eigen wensen.  Akoestiek


  We hebben verschillende type spanplafond doeken, zowel standaard, akoestisch, translucent, …. Waarvan onze akoestische spanplafond doeken zeer gewild zijn, dit omdat de afwerking zeer fijn is , het verschil tussen een standaard plafond of een akoestisch spanplafond is zo goed als niet zichtbaar, en doordat het spanplafond systeem zo snel werkt is deze zeer gewild zowel in de privé woningen waar akoestische problemen voorkomen door het gebruik van grote oppervlaktes in ramen en andere harde materialen , maar ook in commerciële ruimtes zoals kantoren en restaurants waar akoestisch comfort zeer belangrijk is.

  Read more