Spanplafonds en muren op kantoor

STRETCH biedt u de CLIPSO Plafond & Muur-oplossing die vele unieke voordelen biedt en die voldoet aan de veeleisende behoeften van de hedendaagse moderne bedrijfsomgeving. Van Branding van uw bedrijfslogo en kleuren tot verlichting en akoestiek. De CLIPSO-bekleding helpt u bij het ontwerpen van een interieurruimte die zowel functioneel als mooi is.


De lobby: de lobby van uw gebouw is het gezicht van uw bedrijf. Het is de eerste indruk die mensen van uw organisatie krijgen en een geweldige kans voor innovatieve verlichting of branding met uw bedrijfslogo, kleuren of andere afbeeldingen die de missie van uw bedrijf weergeven en ondersteunen. Vertrouw op uw STRETCH installatieteam om uw bedrijfsimago tot leven te brengen.


De directiekamer: directiekamers vormen een integraal onderdeel van de bedrijfswereld en moeten een omgeving bieden die bevorderlijk is voor sterke communicatie. CLIPSO-bedekkingen helpen door een akoestische oplossing en NRC-waarden tot 1,05 te bieden.


Het kantoor: kantoren en werkruimtes zijn echt de handen van een organisatie. Dit zijn de ruimtes waar bedrijfsplannen worden uitgevoerd en waar medewerkers het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Deze ruimtes moeten bijdragen aan de concentratie, productiviteit en een prettige werkomgeving.


Trainingsfaciliteiten: bedrijfsappartementen en trainingsfaciliteiten zijn doorgaans grotere ruimtes met veel mensen. Ze moeten een omgeving bieden die essentieel is voor leren en er moet aandacht worden besteed aan het ontwerp van deze ruimtes om een goede akoestiek mogelijk te maken. Engineering voor akoestiek is altijd het gemakkelijkst in de ontwerpfase, maar met CLIPSO kunt u eenvoudig een bestaande ruimte renoveren om aan akoestische of andere behoeften te voldoen.

De cafetaria: bedrijfsrestaurants en pauzekamers voor werknemers zijn echt het hart en de ziel van een organisatie. Het is waar medewerkers naartoe gaan om te eten en zich op te frissen en deze gebieden moeten schoon en gastvrij zijn. CLIPSO biedt een antibacteriële bedekking die de verspreiding van ziektekiemen remt, waardoor het de perfecte keuze is voor cafetaria's, lounges of overal waar werknemers eten of samenkomen.

DE EENVOUDIGE OPLOSSING!


Het CLIPSO-systeem van profielen, bekledingen en akoestische isolatie is snel en eenvoudig te installeren. Het geeft geen geurtjes of schadelijke VOC's af en kan buiten kantooruren worden geïnstalleerd, zodat je bedrijf nooit verstoord hoeft te worden. Het is echt de ideale oplossing voor elke bedrijfsomgeving. Ga voor meer informatie over de CLIPSO-producten en -oplossingen naar onze website www.stretchgroup.net of e-mail ons op info@stretchgroup.be.