spanplafond nadelen

Wat zijn de nadelen van een spanplafond ? 

 

nadelen spanplafond

 

Met een spanplafond zorg je ervoor dat je op een heel snelle en propere manier een nieuw plafond geplaatst hebt  in jew ruimte, hierdoor kan je op binnen een dag een nieuw plafond geplaatst hebben waarbij je je geen zorgen moet maken over vuil en stof of over de posities van je verlichting want die kunnen geplaatst worden waar jij  het wenst. Kortom aan een spanplafond zijn  veel voordelen verbonden. Maar wat zijn nu de nadelen of aandachtspunten bij een spanplafond ?

 

Bij een spanplafond zij er een aantal punten die belangrijk zijn voor je overgaat to de installatie van een spanplafond:

 

  1. Posities van de verlichting moeten op voorhand ( Net voor de plaatsing van het spanplafond ) afgesproken zijn. Eens we een gat in het spanplafond snijden om daarin het verlichtingsarmatuur te plaatsen kunnen we dit gat niet meer wegwerken ( of we monteren een nieuw spanplafond doek ) 
  2. Niet/moeilijk overschilderbaar. Al is een spanplafond overschilderbaar dan nog raden we dit niet aan, het voordeel van een  spanplafond is dat het onderhoudsvrij is  en afwasbaar is, het moment dat we een spanplafond zouden gaan schilderen zouden deze 2 voordelen weg zijn. Daarom raden we het schildere van een spanplafond af.
  3. in tegenstelling tot een systeemplafond ( ook wel tegel- of kantoor plafond genoemd) is een spanplafond niet demonteerbaar en terug te plaatsen door een persoon zonder ervaring. Bij het demonteren en hermonteren van een spanplafond moet je beroep doen op een proffesional. In tegen stelling tot een gyproc plafond kan een spanplafond wel teruggeplaatst worden zonder schade of extra werk ( zoals schilderen en schuren ) 

 

Nu we de "nadelen" van een spanplafond hebben opgenoemd kan  je hier de voordelen van onze spanplafonds bekijken: voordelen spanplafond

 

Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact op met ons team, we helpen jouw graag verder ! 
 
Wil je een offerte aanvrage ? Vraag hier jouw offerte aan voor een spanplafond