1. Word installateur

  Sinds de lancering van de eerste CLIPSO-spanplafonds is het essentieel geworden om een netwerk van gekwalificeerde professionals te vormen die getraind zijn in de koudlegtechniek van polyester spanplafonds. Het hebben van competente installateurs garandeert onze klanten een kwalitatieve plaatsing en een onberispelijke afwerking van hun spanplafond.

  Hoe wordt de spanplafond installatie training georganiseerd?

  Training is essentieel om CLIPSO-spanplafonds aan te schaffen en te installeren. De basiscyclus (niveau 1) vindt plaats over een periode van twee dagen.De gehele klas bestaat uit maximaal 6 studenten:

  •           - De theoretische opleiding op het gehele assortiment van spanplafonds en profielen
  •           - Meerdere scenario’s om plafonds en muren koud te spannen
  •           - Het leren spannen van een spanplafond in hoeken, integratie van luiken, verlichting en andere
  •           - De know-how en tips voor verschillende situaties
  •           - De verkoop argumenten en de specifieke kenmerken van spanplafonds en spanwanden van CLIPSO

  De training vindt plaats in een daarvoor speciaal ontworpen ruimte , waardoor de installatie in maximaal mogelijke situaties kan worden beoefend. De installateurs kunnen dus in de beste omstandigheden de technieken uitoefenen en leren, terwijl ze profiteren van advies en persoonlijk advies van een trainer.
  Prijs op 22/03/2017: 650 euro excl. btw per persoon. Het omvat de theoretische cursus, de praktische oefeningen van de installatie, het lesmateriaal, een doos met gereedschappen "starterspakket", de koffer stalen van armaturen en evenals de lunch is inbegrepen.
  Neem contact op met STRETCH voor de data van toekomstige trainingen.
  Na deze training en na de installatie van uw eerste project, word u geïnterneerd in het netwerk van de STRETCH installateurs. Hierna ontvangt u ook nog het Certificaat dat u de CLIPSO spanplafond mag installeren .
  Read more
 2. Akoestische oplossing voor uw restaurant !

  Ook een slechte akoestiek in jou restaurant ? 


  Het probleem nagalm (ook wel ervaren als een korte echo) ontstaat door het veelvuldig gebruik van harde materialen in het interieur. In veel horecazaken zoals restaurants, cafés, discotheek en clubs is de akoestiek slecht. Een slechte akoestiek in deze branche is bijzonder slecht voor de klanttevredenheid. Bezoekers ervaren slechte verstaanbaarheid aan tafel, zitten niet op hun gemak en missen een intieme sfeer die bij een avondje uit hoort, een volgend bezoek aan uw zaak is daar door snel verkeken. Een investering in het verbeteren van de akoestiek in uw ruimte betaalt zichzelf daarom zeer snel terug. 

  Wat is de oplossing?

  In het kort: voldoende Absorberende materialen op harde reflecterende vlakken aanbrengen. Er zijn diverse producten en materialen om het akoestisch klimaat aangenaam te maken.  Zo kunt u denken aan het creëren van meer privacy door het plaatsen van afschermpanelen, Afschermpanelen zorgen ervoor dat geluid minder de ruimte in verspreid wordt.


  Producten voor wanden

  Voor het verminderen van reflecties die afkomstig zijn van de wanden kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld CLIPSO acoustic spanwanden, CLIPSO aeroceiling ( tegen de wanden monteren, en diverse melamineschuim en polyesterwol producten. Eén wand in uw ruimte bekleden geeft vaak al een bijzonder resultaat.


  Producten voor plafond


  Voor het verminderen van reflecties vanaf het plafond, vooral in hoge ruimten, kunt u denken aan producten(materialen) zoals plafondeilanden van CLIPSO Aeroceiling , maar als u een zeer strak plafond wenst waarbij u niet merkt dat er panelen of dergelijke opgehangen worden kan u ook kiezen voor een akoestieksch spanplafond ( CLIPSO acoustic ) . Natuurlijk kan u ook baffles en dergelijke monteren tegen het bestaand plafond maar met een spanplafond heb je toch een veel mooiere afwerking . 

  Wat heb ik nodig om de akoestiek te verbeteren?

  Bij het toepassen van een 60% van het vloeroppervlak aan akoestisch producten in uw zaak is de verbetering redelijk tot goed te noemen (voorbeeld:  100 m² vloeroppervlak, toevoegen minimaal 25 á 30 m² absorptievlak).  In de praktijk blijkt echter dat een percentage van 25 à 30% al een behoorlijke verbetering geeft. Wij adviseren dus het probleem in één of twee fasen aan te pakken,


  Onder tafels?

  De toepassing absorptiemateriaal onder tafels plakken is bijzonder matig. Dit heeft alleen enig resultaat als er veel en grote tafels staan en er sprake is van veel reflectie van geluid via de (harde)vloer. Een goede aanpak is absorptiematerialen- en producten aan wanden en/of het plafond monteren. Niet concentreren op één plaats maar verspreid door de zaak aanbrengen.

  Read more
 3. Waarom starten met spanplafond plaatsen ?

  Spanplafonds zitten in de lift , spring mee op succes in 2018 ! 

  Is het jullie nog niet opgevallen ? Er worden met de jaren meer en meer spanplafonds geplaatst en daarbij starten er ook meer en meer bedrijven met het plaatsen van spanplafonds .   Waarom zouden we starten met het plaatsen van spanplafonds ? 

  Een spanplafond heeft het grote voordeel dat het zeer snel geplaatst word ( meestal zelfs in 1 dag ) en ook worden ze geplaatst zonder al teveel vuil en breekwerk , dit zijn een aantal zeer grote voordelen die mensen eerder doet kiezen voor een spanplafond dan voor het traditionele plakwerk of verlaagd gipsplafond . 

  Ook zijn er nog een aantal andere grote voordelen aan een spanplafond zoals : 

  •                -   Geplaatst aan een zeer gunstige prijs 
  •                -   Naadloos geplaatst tot 5,10m breedte ( lengte is onbeperkt ) 
  •                -   Vocht-bestendig
  •                -   Chloor-bestendig
  •                -   Brandveilig 
  •                -   Onderhoudsvriendelijk 
  •                -   Scheurt niet 
  •                -   Leeft mee met de woning ( dus geen scheurtjes meer in het plafond ) 
  •                -   Is afwasbaar
  •                -   PVC vrij !
  •                -   Milieu vriendelijk
  •                -   10 jaar garantie 

  Naast al deze voordelen is een spanplafond gewoon het perfecte plafond of wand om te plaatsen in een woning , winkel , kantoor , grootkeuken , commerciële ruimtes , magazijn , openbare ruimtes , …. Kortom een spanplafond kan overal geplaatst worden . 

  Ben jij opzoek naar nieuwe opportuniteiten binnen je bedrijf of wil je een nieuw bedrijf starten in de interieur (-bouw) sector ? Dan is het plaatsen van spanplafonds zeker te overwegen , in 2018 zijn er nog maar een beperkt aantal bedrijven over geheel Europa die spanplafonds plaatsen wat het zeer interessant maakt om NU te starten met het plaatsen van spanplafonds ! 
  Neem contact met ons op via het contactformulier om meer te weten te komen over hoe je kan starten met het plaatsen van spanplafonds . Tot binnenkort ! 
  Read more
 4. Waarom een spanplafond ?

  Een spanplafond is een ideale oplossing bij renovaties en niewbouw , dit omdat het plaatsen an een spanplafond zeer snel kan gebeuren . De meeste spanplafonds kunenn geplaatst worden binnen 1dag dit betekend dat u veel sneller in uw woning kan gaan wonen of uw winkel kan openen .  

  Al uw elektriciteit-, sanitair- en luchtkanalen kunnen we achter het spanplafond plaatsen , op deze manier kunnen we alle kabels en buizen perfect verbergen. Doordat een spanplafond enkel tegen de zijwanden of bestaand plafond bevestigd wordt verliest u maar een minimum aan ruimte ( minimaal 12mm ) .


   

  Spanplafonds en –wanden kunnen in alle soorten ruimtes geplaatst worden: 

  • - Woonkamer

  • - Badkamer

  • - De hal

  • - Keuken

  • - Slaapkamer

  • - …

   

  Maar ook voor zakelijke klanten kunnen spanplafonds een oplossing bieden:

  • - Zwembaden

  • - Wellnesscentra

  • - Horeca

  • - Winkelruimtes

  • - Callcenters

  • - Kantoren

  • - commercieele ruimtes

  • - ….

  Read more