Een nieuwe website !

Een nieuwe website !

Welkom op onze nieuwe website! De afgelopen maanden werd er achter de schermen druk aan onze nieuwe website gewerkt. We besloten om een digitaal platform te creëeren waar onze klanten op een zeer snelle productieve manier de nodige info kunnen vinden en op een zeer efficiënte een bestelling kunnen plaatsen . 

Op regelmatige basis zullen wij u op de hoogte houden van onze nieuwe producten en activiteiten . En daar stopt het niet bij! Wij zullen u via onze Blog vele tips en tricks geven voor het gebruik van onze producten die wij aanbieden. Hou de komende dagen, weken en maanden dus zeker onze website in het oog!

Onze website werd zowel in het Nederlands voorzien als in het Frans en Engels , het is onze bedoeling deze talen nog meer uit te breiden in de loop van 2018 . 

Heb jij nog opbouwende feedback ?  

U als klant bent zeer belangrijk voor ons , daarom hadden wij graag uw feedback gekregen over onze website zodat wij als onderneming met niet alleen de onderneming kunnen groeien maar ook met onze website . Heb jij opbouwende feedback ? Geef ons dan een seintje via het contactformulier

Read more