1. Beprinte CLIPSO spanwand

  Vind het interieur opnieuw uit met de bedrukte muur van CLIPSO "SO DECO"!

  En geniet van de 100% aanpasbaarheid van de CLIPSO spanwanden !

  Laten we verder gaan dan het behang en schilderen, dankzij onze aanpasbare en originele oplossingen. Op zoek naar een innovatieve muurbekleding? Kies de geprinte muur van CLIPSO “SO DECO”! Op uw verzoek wordt de spanwand bedrukt met het beeld van uw keuze, met de gewenste afmetingen.


  Wat moet je voorbereiden voor we jouw spanwand kunnen realiseren ? 

  Voor ons team van STRETCH de geschikte spanwand kan ontwerpen moet de wand opgemeten worden en moet er een print worden gekozen die ofwel zou belicht worden of gewoon gebruikt zou worden zonder verlichting . 

  STRETCH heeft toegang tot meerdere beeldcollecties ( shutterstock , nationale musea , istock ,… ) hier door kunnen onze klanten profiteren van een ruime keuze aan kwaliteit afbeeldingen. Kies voor een nog persoonlijker interieur een afbeelding in goede resolutie in uw eigen fotobibliotheek om het beste resultaat te verkrijgen, uniek en volledig persoonlijk.
  Kies vervolgens het gewenste type CLIPSO spandoek ( akoestisch spandoek , standaard spandoek , lichtdoorlatend spandoek , …. )

  Gebruik de gedrukte muur om te renoveren of in te richten!

  De bedrukte spanwand past zich aan aan al uw verwachtingen. Met een afbeelding van goede kwaliteit is alles haalbaar .Veel professionals en particulieren klanten zijn al overtuigd van onze CLIPSO bedrukte spanwanden in zowel kantoren, kamers, showrooms als restaurants  ,… Elk gebruikt het volgens zijn eigen smaak om het gewenste resultaat te bereiken.
  Read more
 2. Wil je baas zijn spanplafond materialen kopen voor een betere prijs en met een betere service ?

  Als je baas op zoek is naar al de materialen die hij nodig heeft om zijn spanplafond projecten te installeren en af te werken, dan ben je bij STRETCH aan het juiste adres. We bieden je de beste kwaliteit polyester spanplafonds, profielen, LED-strips, Baklit LED's, Tools, .... alles wat u nodig heeft om uw spanplafonds te installeren.


  Waarom zou je in voor ons kiezen in plaats van onze concurenten ?


  Wel, STRETCH verkoopt zijn producten niet alleen om geld te verdienen, het is ons doel om ervoor te zorgen dat u het meeste geld verdient en de juiste producten tegen de juiste prijs en met de BESTE service voor uw project gebruikt en dat u feedback kunt krijgen 24/7 en dat 365 dagen in het jaar. Wij bieden u onze service aan in heel Europa en zelfs verder . wij kunnen u niet alleen helpen met spanplafonds, maar zelfs met: Licht, licht metingen, akoestische oplossingen , printing , lightboxes, .....


  Wil je met ons werken of wil je een goed en productief gesprek met ons hebben om te praten over je knelpunten en uitdagingen ? Neem dan contact met ons op en stuur ons een e-mail of bel ons op +32 485 48 30 35 ! 

  Read more
 3. De akoestische oplossing

  U hebt een ruimte met een slechte akoestiek en zoekt hiervoor de perfect oplossing ? Lees dan zeker dit blogbericht . 

  akoestisch spanplafond restaurant

  STRECH biedt in samenwerking met CLIPSO vele akoestische oplossingen zowel voor in uw living , restaurant, luchthaven, bioscoop, bedrijf , winkel , hotel , commerciele ruimte en talloze andere ruimtes 

   

  In de afgelopen jaren is de kwestie van de akoestiek essentieel geworden voor zowel commerciële ruimtes als voor alle openbare plaatsen ( privé woningen , zwembaden , turnzaal , ... ). CLIPSO zette zich op deze trend en stelde zich een microperforeerd canvas voor dat geluid absorbeert. Het is al voldoende om enkel het Clipso akoestisch spandoek te gebruiken en hier een krachtige akoestische verbetering te verkrijgen. 

   

  Het CLIPSO SOUND-assortiment spandoeken is verkrijgbaar in 20 trendy en natuurlijke kleuren. Ook verkrijgbaar: een doorschijnende versie die ideaal is voor het integreren van een lichtoplossing met achtergrond verlichting ( Baklit / Edge lit ) , Alsook zijn onze CLIPSO-spandoeken bedrukbaar en bieden zij op deze manier oneindige aanpassingsmogelijkheden. Op deze manier kan u bij het herinrichten van uw ruimte deze ruimte ook een persoonlijke toets geven door een bedrukking , kleur , verlichting , ..... 

   

  Ben jij opzoek naar een akoestische oplossing voor jouw project ? Neem dan zeker contact met ons op via ons contactformulier of via onze diecte email : info@stretchgroup.be

   

   

   
  Read more