Beprinte CLIPSO spanwand

Vind het interieur opnieuw uit met de bedrukte muur van CLIPSO "SO DECO"!

En geniet van de 100% aanpasbaarheid van de CLIPSO spanwanden !

Laten we verder gaan dan het behang en schilderen, dankzij onze aanpasbare en originele oplossingen. Op zoek naar een innovatieve muurbekleding? Kies de geprinte muur van CLIPSO “SO DECO”! Op uw verzoek wordt de spanwand bedrukt met het beeld van uw keuze, met de gewenste afmetingen.


Wat moet je voorbereiden voor we jouw spanwand kunnen realiseren ? 

Voor ons team van STRETCH de geschikte spanwand kan ontwerpen moet de wand opgemeten worden en moet er een print worden gekozen die ofwel zou belicht worden of gewoon gebruikt zou worden zonder verlichting . 

STRETCH heeft toegang tot meerdere beeldcollecties ( shutterstock , nationale musea , istock ,… ) hier door kunnen onze klanten profiteren van een ruime keuze aan kwaliteit afbeeldingen. Kies voor een nog persoonlijker interieur een afbeelding in goede resolutie in uw eigen fotobibliotheek om het beste resultaat te verkrijgen, uniek en volledig persoonlijk.
Kies vervolgens het gewenste type CLIPSO spandoek ( akoestisch spandoek , standaard spandoek , lichtdoorlatend spandoek , …. )

Gebruik de gedrukte muur om te renoveren of in te richten!

De bedrukte spanwand past zich aan aan al uw verwachtingen. Met een afbeelding van goede kwaliteit is alles haalbaar .Veel professionals en particulieren klanten zijn al overtuigd van onze CLIPSO bedrukte spanwanden in zowel kantoren, kamers, showrooms als restaurants  ,… Elk gebruikt het volgens zijn eigen smaak om het gewenste resultaat te bereiken.