Wil je baas zijn spanplafond materialen kopen voor een betere prijs en met een betere service ?

Als je baas op zoek is naar al de materialen die hij nodig heeft om zijn spanplafond projecten te installeren en af te werken, dan ben je bij STRETCH aan het juiste adres. We bieden je de beste kwaliteit polyester spanplafonds, profielen, LED-strips, Baklit LED's, Tools, .... alles wat u nodig heeft om uw spanplafonds te installeren.


Waarom zou je in voor ons kiezen in plaats van onze concurenten ?


Wel, STRETCH verkoopt zijn producten niet alleen om geld te verdienen, het is ons doel om ervoor te zorgen dat u het meeste geld verdient en de juiste producten tegen de juiste prijs en met de BESTE service voor uw project gebruikt en dat u feedback kunt krijgen 24/7 en dat 365 dagen in het jaar. Wij bieden u onze service aan in heel Europa en zelfs verder . wij kunnen u niet alleen helpen met spanplafonds, maar zelfs met: Licht, licht metingen, akoestische oplossingen , printing , lightboxes, .....


Wil je met ons werken of wil je een goed en productief gesprek met ons hebben om te praten over je knelpunten en uitdagingen ? Neem dan contact met ons op en stuur ons een e-mail of bel ons op +32 485 48 30 35 !