Word installateur

Sinds de lancering van de eerste CLIPSO-spanplafonds is het essentieel geworden om een netwerk van gekwalificeerde professionals te vormen die getraind zijn in de koudlegtechniek van polyester spanplafonds. Het hebben van competente installateurs garandeert onze klanten een kwalitatieve plaatsing en een onberispelijke afwerking van hun spanplafond.

Hoe wordt de spanplafond installatie training georganiseerd?

Training is essentieel om CLIPSO-spanplafonds aan te schaffen en te installeren. De basiscyclus (niveau 1) vindt plaats over een periode van twee dagen.De gehele klas bestaat uit maximaal 6 studenten:

  •           - De theoretische opleiding op het gehele assortiment van spanplafonds en profielen
  •           - Meerdere scenario’s om plafonds en muren koud te spannen
  •           - Het leren spannen van een spanplafond in hoeken, integratie van luiken, verlichting en andere
  •           - De know-how en tips voor verschillende situaties
  •           - De verkoop argumenten en de specifieke kenmerken van spanplafonds en spanwanden van CLIPSO

De training vindt plaats in een daarvoor speciaal ontworpen ruimte , waardoor de installatie in maximaal mogelijke situaties kan worden beoefend. De installateurs kunnen dus in de beste omstandigheden de technieken uitoefenen en leren, terwijl ze profiteren van advies en persoonlijk advies van een trainer.
Prijs op 22/03/2017: 650 euro excl. btw per persoon. Het omvat de theoretische cursus, de praktische oefeningen van de installatie, het lesmateriaal, een doos met gereedschappen "starterspakket", de koffer stalen van armaturen en evenals de lunch is inbegrepen.
Neem contact op met STRETCH voor de data van toekomstige trainingen.
Na deze training en na de installatie van uw eerste project, word u geïnterneerd in het netwerk van de STRETCH installateurs. Hierna ontvangt u ook nog het Certificaat dat u de CLIPSO spanplafond mag installeren .