Een snel plafond systeem perfect voor gebruik in commerciële ruimten alsook bij renovatie en nieuwbouw projecten

STRETCH streeft ernaar om plafond en wandoplossingen te leveren die duurzaam, tijdloos en binnen en buiten te gebruiken zijn. We zoeken steeds op een creatieve manier naar innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat we op snelle manier een ruimte geheel kunnen bekleden met onze wand en plafondoplossingen.


Een van onze systemen is het spanplafond, ons spanplafond systeem is gebaseerd op een Polyester geweven doek dat gecoat is met een afwasbare PU coating die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, dit in combinatie met een lans de omtrek gemonteerd PVC of ALU opspan profiel zorgt ervoor dat we met behulp van een minimum aan tools het geweven spanplafond doek kunnen monteren en opspannen. Ons spanplafond is zowel te monteren als plafond maar ook als wand.
Snel plafond / wand systeem


Het spanplafond systeem is zowel voor commercieel als voor particulier gebruik zeer interessant, doordat het systeem zeer snel gemonteerd kan worden tot wel 50m2 met 2 installateurs per werkdag, dit maakt het een van de snelste systemen die er op dit moment op de markt zijn. Wat het perfect maakt om te gebruiken in restaurants, kantoren, andere commerciële ruimten waar snelheid ZEER BELANGRIJK is.


Creatief


Onze spanplafonds zijn niet enkel snel in installatie maar ook creatief in gebruik, een ruimte aankleden met een kleur zoals we het nu al doen is mogelijk doordat we een uitgebreid kleurengamma hebben. Maar wat uniek is aan ons systeem is dat het ook printbaar is, op deze manier kan met behulp van een print naar keuze je ruimte compleet inrichten volgens je eigen wensen.Akoestiek


We hebben verschillende type spanplafond doeken, zowel standaard, akoestisch, translucent, …. Waarvan onze akoestische spanplafond doeken zeer gewild zijn, dit omdat de afwerking zeer fijn is , het verschil tussen een standaard plafond of een akoestisch spanplafond is zo goed als niet zichtbaar, en doordat het spanplafond systeem zo snel werkt is deze zeer gewild zowel in de privé woningen waar akoestische problemen voorkomen door het gebruik van grote oppervlaktes in ramen en andere harde materialen , maar ook in commerciële ruimtes zoals kantoren en restaurants waar akoestisch comfort zeer belangrijk is.